Osposobljavanje za uzgajivača i sakupljača ljekovitog bilja


Ljekovito-bilje-kroz-povijestUdruga Mladi u EU zajedno sa svojim partnerima, udrugom Cedra Split i Ekološkom udrugom Krka  organizirat će dvije radionice u okviru projekta „Zajedno do poduzetništva“.

Na radionice su pozvane sve mlade nezaposlene osobe od 18 do 29 godina starosti koje su zainteresirane završiti program osposobljavanja za poslove uzgajivača, sakupljača i prerađivača ljekovitog bilja na Pučkom otvorenom učilištu Knin.

Prva radionica održat će se 31. ožujka u 11 sati u prostoru Hrvatske gospodarske komore u Kninu gdje će se mlade upoznati s primjerima zelenog poduzetništva i konceptom razrade poduzetničkog plana i programa.

Druga radionica održat će se 3. travnja u 11 sati u prostoru Ekološko-informativnog centra, a teme su sakupljanje, uzgoj i prerada ljekovitog bilja.

Prijave se zaprimaju do 30. ožujka na e-mail: dimitrije.dujmovic@gmail.comili ili na broj telefona 091/788-6359. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, broj mobitela ili e-mail adresu te adresu stanovanja.

Osobe koje budu izabrane za program osposobljavanja moraju prethodno sudjelovati na obje radionice

Projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Autorska prava su vlasništvo udruge HUK

Izbornik