• Naslovna
  • Sport
  • Zlato i bronca za kninskog atletičara Marka Čeku na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za kadete

Zlato i bronca za kninskog atletičara Marka Čeku na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za kadete


085044_8d4486d9a8fdd5ac2b1bNa Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za kadete Marko Čeko iz kninskog Atletskog kluba Sv. Ante osvojio je prvo mjesto u skoku u dalj s preskočenih 6,45 m i treće mjesto na utrci na 60 m sa rezultatom 7,63.

Kninski atletičari nastavljaju sa žetvom medalja na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske. Ove subote u Rijeci u uzrastu kadeta i kadetkinja blistao je Marko Čeko pobijedivši u skoku u dalj s preskočenih fenomenalnih 6,45 m, te s trećim mjestom na utrci na šezdeset metara sa rezultatom 7,63 s.

Na natjecanju su nastupili i Antonio Zelić koji je izvan konkurencije trčao 60m za 7,15 s, te Josip Tuka koji je dionicu od 60m istrčao s osobnim rekordom za 7,62 s.

Ovo je ukupno šest medalja na Dvoranskom prvenstvu za Atletski klub sv.Ante iz Knina, stoga su velika očekivanja bila i prema seniorskom natjecanju. No, zbog bolesti Antonija Zelića i Katarine Komarice nastup je upitan. Ipak, prenesu li kninski atletičari formu iz dvorane na otvoreno, možemo se nadati još boljim rezultatima i novim medaljama u nastavku sezone.

Izvor HRT Centar Knin

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL preko HRT Centar Knin

Izbornik