• Naslovna
  • Crna kronika
  • Obavljen očevid: Vozilo je najprije s mosta palo na zemlju pa otklizalo u rijeku; Uzrok nesreće je neprilagođena brzina

Obavljen očevid: Vozilo je najprije s mosta palo na zemlju pa otklizalo u rijeku; Uzrok nesreće je neprilagođena brzina


PXL_030115_9671720Neprilagođena brzina uzrok je stravične prometne nesreće u kojoj je jučer u Kninu stradala petoročlana obitelj, priopćila je šibensko-kninska policija.

Očevidom je utvrđeno da je automobil “toyota avensis” šibenskih registracija u subotu oko 16,45 sati u Drniškoj ulici na ulazu u Knin, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju na cesti, desnim kotačem udario u uzdignuti nogostup na mostu.

Vozilo se zanijelo te udarilo i probilo metalnu ogradu, da bi potom sletjelo s mosta i na krov palo na zemljanu površinu riječne obale. Zbog mekanog terena automobil s putnicima otklizao je u rijeku, kažu u policiji.

Tijela stradalih prevezena su u kninsku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija, a vozilo je prevezeno u krug Policijske uprave radi vještačenja, navode u policiji i dodaju kako će o ovoj prometnoj nesreći izvijestiti šibensko Županijsko državno odvjetništvo.

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Izbornik