Uskoro dva turistička info portala u Kninu


krka-knin_eko_udrugaU rujnu ove godine je započeo projekt „Partnerstvo za održivo korištenje zaštićenih dijelova prirode u Dalmaciji“ kojim se želi razviti i unaprijediti suradnja organizacija civilnog društva i javnih ustanova u održivom korištenju zaštićenih područja i NATURA 2000 područja u Dalmaciji.

Koordinator projekta, Udruga Sunce će sljedećih 18 mjeseci surađivati sa Ekološkom udrugom Krka Knin te javnim ustanovama za upravljanje zaštićenim područjima Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Dubrovačko-neretvanske županije na brojnim aktivnostima vezanim za unaprjeđenje upravljanja zaštićenim područjima, za daljnji razvoj Zelenih izleta te za promociju aktivnog turizma.

Kao dio aktivnosti projekta predviđeno je postavljanje dva turistička info portala u Kninu.

Na ovaj način biti će promovirane prirodne vrijednosti zaštićenih područja i Natura 2000 područja oko kninskog područja ali i pripadajuće turističke ponude.

Kako je predviđeno uključivanje cjelokupne turističke ponude u sadržaj portala, kninska Ekološka udruga Krka poziva zainteresirane da se pridruže zajedničkoj radionici koja će se održati u utorak, 25. studenog u gradskoj vijećnici s početkom u 10 sati.

Autorska prava su vlasništvo Udruge HUK

Izbornik