Trojica ozlijeđenih igrača u tučnjavi na utakmici NK Janjeva i DOŠK-a


imagesU tučnjavi na utakmici županijske nogometne lige između Janjeva i drniškog DOŠK-a odigrane u Kistanjama ozlijeđeno je nekoliko igrača iz Drniša zbog čega je susret prekinut u 78.minuti igre. Zbog ovog incidenta, dodatno je oslabljena županijska liga, a u pitanje možda dolazi i njena opstojnost.

Do incidenta je došlo nakon starta jednog od igrača DOŠK-a. Zatim je došlo najprije do svađe i naguravanja poslije čega je započela tučnjava u kojoj su sudjelovali i igrači i navijači. Ozlijeđena su trojica drniških nogometaša.

Povjerenik županijske nogometne lige Hrvoje Kulušić reako je kako igrače koji su sudjelovali u tučnjavi očekuje možda i doživotna suspenzija igranja, a predstavnik nogometnog kluba Janjevo Roko Antić izjavio je kako nakon ovog nemilog događaja seniorski sastav iz Kistanja više neće sudjelovati u daljnjim natjecanjima.

Ionako već oslabljena i puna problema, nogometna liga Šibensko-kninske županije spala je na samo četiri kluba čime je dovoeden u pitanjej i njen opstanak.

Izvor: HRT Centar Knin

Izbornik