• Naslovna
  • Sport
  • Kninski atletičari Zelić, Čeko i Radić drugi u Hrvatskoj

Kninski atletičari Zelić, Čeko i Radić drugi u Hrvatskoj


069874_b4cabbcaeaa341de7949Kninski atletičari Antonio Zelić, Marko Čeko i Antonija Radić osvojili su druga mjesta u svojim disciplinama u prvenstvima Hrvatske za mlađe seniore, odnosno kadete.

Nakon slovenske turneje i Hanžekovićevog memorijala, Antonio Zelić nastupio je ovaj vikend na prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore u Zagrebu na kojem je osvojio druga mjesta na utrkama na 100 m sa 11,06 i na 200 m sa 22,13. Nakon osam utrka u 12 dana moralo je doći do umora i pada forme, pa je Antonio bio nešto malo slabiji nego na prošlim natjecanjima. No, sve u svemu iza njega je dobra atletska sezona u kojoj je popravio osobne rekorde na svim sprinterskim dionicama.

Marko Čeko je u finalu kupa za kadete u Čakovcu zauzeo drugo mjesto u skoku u dalj sa 5,98m i izborio nastup u kadetskoj reprezentaciji koja će nastupiti na peteromeču u Mariboru 27.rujna. Marko Čeko je tek prva godina kadeta, pa slijedeće godine možemo očekivati njegove najbolje kadetske rezultate.

Kninjanka Antonija Radić, splitska studentica i sada članica ASK-a iz Splita cijelo je ljeto trenirala s kninskim Atletskim klubom “Sveti Ante” i na mlađem seniorskom prvenstvu u Zagrebu osvojila je drugo mjesto u skoku u dalj sa 5,95m. Tim rezultatom Antonija je konačno izašla iz ”krize”, te ponovno najavila da je skakačica u dalj za velike domete. Posebno nas raduje njezin rezultat budući da je Antonija potekla iz kninskog atletskog kluba.

Izvor: HRT Centar Knin

Izbornik