Karamarko u Kninu: Ova Vlada trune i raspada se


26. 05. 2013 001Ova vlada trune i raspada se, kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Kninu gdje je došao dati potporu kandidatima HDZ-a za kninskog gradonačelnika i šibensko-kninskog župana, Josipi Rimac i Goranu Pauku čiju pobjedu očekuje u drugom krugu, 2. lipnja.

– Očekujem apsolutnu pobjedu HDZ-ovih kandidata u drugom krugu izbora za kninskog gradonačelnika te za šibensko-kninskog župana. Ovako jak  HDZ  je prepoznat od građana kao dobra i kvalitetna stranka koja je promijenila karakter i poboljšala se te ima puno mladih i kvalitetnih ljudi. U drugom krugu ćemo osvojiti cijelu Hrvatsku, a onda se dobro pripremiti za parlamentarne izbore i ovu takozvanu socijaldemokraciju smjestiti na njeno mjesto – kazao predsjednik HDZ-a.

Karamarko se dotaknuo i aktualne vlasti na državnoj razini.

– Ova jako loša Vlada, odnosno vladajuća koalicija naprosto trune i raspada se, ali za sobom nažalost „vuče“ i situaciju u državi što nije dobro – izjavio je šef HDZ-a koji po cijeloj Hrvatskoj obilazi stožere kandidata svoje stranke koji su ušli u drugi krug.

– Drugi krug je i obilazim naše članstvo u cijeloj Hrvatskoj, hrabrim ljude te razgovaramo i dogovaramo strategiju – kazao je Karamarko zahvalivši se članovima HDZ-a na dobrom radu.

Izbornik