• Naslovna
  • Društvo
  • Kninski frizerski saloni prikupili 27 tisuća kuna za svoju kolegicu

Kninski frizerski saloni prikupili 27 tisuća kuna za svoju kolegicu


akcija frizerski za ivanuKninski frizerski saloni prikupili su preko 27 tisuća kuna u humanitarnoj akciji koju su u srijedu organizirali za rehabilitaciju svoje teško ozlijeđene kolegice Ivane Pandžić.

– Nakon više nego uspješno odrađene humanitarne akcije za Ivanu Pandžić, našu kolegicu, moramo izvijestiti javnost da je prikupljeno 27.245 kuna dobrovoljnih priloga. Prije svega zahvaljujemo građankama i građanima našeg grada na ovako velikom odazivu, zahvaljujemo Gradu Kninu i gradonačelnici gospođi Rimac koja je odmah podržala akciju i osigurala tiskanje plakata i letaka, zahvaljujemo kninskim umirovljenicima na odazivu, zahvaljujemo Udruzi sv. Bartolomej i njihovim djelatnicima, zahvaljujemo jednom razredu osnovne škole i njihovoj učiteljici, zahvaljujemo svećeniku koji je pozvao vjernike da se odazovu akciji u što većem broju, zahvaljujemo tajnici udruženja obrtnika Knin na tehničkoj podršci, zahvaljujemo HUKnet-u i Radio Kninu, hvala svima – zahvalila se predsjednica Sekcije frizera kninskog Udruženja obrtnika, Marina Kaloper.

Svečani trenutak predaje novca bit će upriličen 10. lipnja na kninskoj tvrđavi.

U akciji su sudjelovali frizerski saloni Maru, Art, Tea, AA, Iva, Ko te šiša, Acka, Nina, Sanja, S&M, IM, Silvia i Glamour.

Izbornik