• Naslovna
  • Društvo
  • Kultni sastav Neki to vole vruće dolazi na Kraljevski advent u Kninu!

Kultni sastav Neki to vole vruće dolazi na Kraljevski advent u Kninu!


Bogati program Kraljevskog adventa u Kninu nastavlja se odličnim koncertom kultnog pop-rock sastava Neki to vole vruće zakazanog za petak, 8. prosinca. Njihove hitove iz bogate karijere koja traje preko 38 godina, znaju sve generacije, a pogotovo jeans generacija! Pripremite se za koncert za pamćenje, svirka počinje u 21 sat na igralištu OŠ dr. Franje Tuđmana.

Neki to vole vruće je zagrebački pop-rock sastav koji je svoju karijeru započeo sredinom osamdesetih. Objavili su 7 studijskih albuma, 4 singla, 1 live album i 3 kompilacije. Njihove pjesme znaju apsolutno svi, a u Kninu će publiku rasplesati hitovima kao što su ‘Teška vremena prijatelju moj’, ‘Jeans generacija’, ‘Medu moj i šećeru’, ‘Kakva noć’, ‘Bojler’ i mnogima drugima.

Sastav čine Silvestar Dragoje – Šomi i Miroslav Stanić – Džimi, a kažu kako spremaju vrhunski štimung i nezaboravan koncert. Bit će to prava fešta s predznakom osamdesetih!

Koncert počinje u 21 sat na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana, a svi posjetitelji mogu se ugrijati uz odličnu ponudu hrane i pića na adventskim kućicama. Vidimo se!

Doživite i vi adventsku čaroliju u kraljevskom gradu i zapamtite ovaj prosinac kao nezaboravan. Svi putevi vode u Knin, jer kraljevski advent vas čeka!

Sve novosti o događanjima Kraljevskog adventa u Kninu pratite na Facebooku i Instagramu!

Izbornik