• Naslovna
  • Društvo
  • Vatra otvara Kraljevski advent u Kninu! Nastupit će i S.A.R.S, Magazin, Cubismo, Vigor, Neki to vole vruće, Klapa Rišpet…

Vatra otvara Kraljevski advent u Kninu! Nastupit će i S.A.R.S, Magazin, Cubismo, Vigor, Neki to vole vruće, Klapa Rišpet…


Kraljevski advent u Kninu postao je sinonim za odličnu zabavu, a ove godine dolazi u svom najboljem izdanju! Čarolija započinje u subotu, 2. prosinca velikim otvorenjem uz popularni bend Vatra, a na pozornicu će se tijekom prosinca popeti i S.A.R.S., Magazin, Cubismo, grupa Vigor, Neki to vole vruće, Klapa Rišpet i mnogi drugi!

Ove godine sva događanja Kraljevskog adventa u Kninu odvijat će se na igralištu kod Osnovne škole dr. Franje Tuđmana koje će biti natkriveno tako da nema straha od vremenskih nepogoda. Sve će zasjati u najljepšem blagdanskom ruhu, a veliko klizalište, odlična gastro ponuda na kućicama, zabava uz koncerte popularnih izvođača i događanja za djecu, samo su dio bogatog programa.

Za nezaboravno otvorenje u subotu, 2. prosinca zaduženi su momci iz benda Vatra, koji su kninski advent otvorili i 2019. godine te priredili nenadmašnu atmosferu! Peteročlani rock band na čelu s karizmatičnim frontmenom, Ivanom Dečakom rasplesat će baš sve, a uz njihove poznate hitove zabava je zagarantirana. Iza Vatre je više od 20 godina karijere, više od 10 albuma te brojne nagrade i priznanja, a sudeći po atmosferi koju su nam priredili prije četiri godine, o ovom koncertu će se dugo pričati. Otvorenje adventa uz prigodan program zakazano je za 18 sati, koncert Vatre počinje u 21 sat, a za one najmlađe na klizalištu će se od 19 do 22 sata odvijati druženje i klizanje s maskotama.

Ove godine program je uistinu bogat s koncertima i nastupima 13 bendova i DJ-eva, a organizatori iz Grada Knina i Turističke zajednice grada Knina potrudili su se da organiziraju šaroliki program i za velike i za male.

U petak, 8. prosinca na rasporedu je koncert sastava Neki to vole vruće, dok 9. prosinca nastupa grupa Vigor. Zatim se na adventsku pozornicu u petak, 15. prosinca vraća fenomenalni S.A.R.S., dok će 22. prosinca publiku latino ritmovima zagrijati Cubismo. Na Badnjak će nastupiti svima omiljeni Magazin, za nezaboravan doček Nove godine zadužena je Klapa Rišpet, dok će nakon njih publiku zabavljati Show Legende! Na adventskoj pozornici nastupit će i grupa Don Karlos, Moonlight band, Old School band, DJ Mika te DJ Juki. Program je to koji se ne propušta!

I ove godine poklone bližnjima možete kupiti na Božićnom sajmu koji će se održavati subotom, 9. i 16. prosinca i to također na igralištu OŠ dr. Franje Tuđmana. Rukotvorine, suveniri, ukrasi te domaće delicije samo su dio bogate ponude lokalnih proizvođača, obrtnika i OPG-ova.

Bit će tu i veliko klizalište, a u avanturama na ledu možete uživati besplatno cijelo trajanje adventa. Ni najmlađi nisu zaboravljeni jer ih i ove godine očekuje niz zabavnih događanja pa će tako biti kreativnih radionica, facepaintinga, druženja s maskotama i predstava te nastupa lokalnih udruga. Doći će i sveti Nikola, a 31. prosinca u 11 sati sprema se dječji doček Nove godine.

Doživite i vi adventsku čaroliju u kraljevskom gradu i neka vam ovaj prosinac bude nezaboravan. Svi putevi vode u Knin, jer kraljevski advent vas čeka!

Program Adventa u PDF-u preuzmite ispod

Izbornik