Održana svečana akademija u povodu 110. rođendana NK Dinara


U dvorani Studentskog doma fra Luje Maruna danas je održana svečana akademija u povodu 110. rođendana NK Dinara.

Pristojan i nenametljiv skup, onakav kakav i treba biti, okupio je Dinaraše i poklonike kluba svih generacija i goste iz cijele Hrvatske.

Domaćin i predsjednik kluba Dragan Miličević primio je danas posebnu zahvalnicu klubu od HNS-a. Vjerujemo da će HNS i konkretno pomoći klubu, pogotovo u sanaciji glavnog i pomoćnog igrališta.

Sličan “poziv” HNS-u uputio je i državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić kazavši da će vrata ovog Ministarstva biti otvorena za dobre projekte kluba.

Miličević je uzvratio HNS-u prigodnim poklonima, a u ime krovne organizacije okupljenima se obratio legendarni Zorislav Srebrić koji je prenio pozdrave i čestitke izbornika Zlatka Dalića i poručio da je nogomet više od sporta.

Dinara nije samo klub nego i mjesto na kojem mladi sportaši usvajaju pozitivne vrijednosti, kazao je još jedan domaćin, kninski gradonačelnik Marijo Ćaćić.

Obratio se okupljenima i sportski kroničar Milorad Dujmović Micko podsjetivši sve da su dvojica Dinaraša, Vukčević i Petković igrali na brazilskoj Marakani na oproštajnoj utakmici velikog Pelea.

Posebne nagrade primili su bivši legendarni nogometaši kluba, od Nike Matkovića do, posthumno, Mira Stanića.

Izbornik