Sutra započinju Karnevalski dani


Piše: TZ grada Knina

Preuzimanjem ključeva gradasutra u 10 sati započinje još jedan Karneval u Kninu.

Karneval u Kninu organiziranju Grad Knin, TZ Grada Knina i Karnevalska udruga Knin, a u petak, 17. veljače slijedi središnja karnevalska povorka!

– Čujte i počujte, karnevalsko ludilo i veselje opet nam stiže u naš mali grad na sedam rijeka! Pozivamo sve da se maskiraju i uživaju u najšarenijem dobu godine – poručuju maškare uoči preuzimanja ključeva grada.

Ispred zgrade gradske uprave u utorak u 10 sati će ključeve grada od gradonačelnika Marija Ćaćića preuzeti maškare i Karnevalska udruga, uz glazbu i namaskirano mnoštvo. Dođite i vi i uživajte u veselom eventu!

Središnja karnevalska povorka zakazana je za petak, 17. veljače, a krenut će u 11 sati s igrališta OŠ Domovinske zahvalnosti.

– Vesela povorka ići će kroz cijeli grad i sve začarati osmijehom i veseljem! Uz maskirane mališane iz vrtića i naše dvije osnovne škole, pozivamo sve da nam se priključe, bilo službeno ili neslužbeno. Očekuje vas pregršt dobre zabave, a na Trgu Ante Starčevića će biti dodijeljene i nagrade za najbolje maskirane skupine u odličnoj atmosferi i s puno iznenađenja – poručuju organizatori.

Izbornik