• Naslovna
  • Društvo
  • Giuliano & Diktatori, S.A.R.S., Vojko V, Magazin i Opća opasnost na Kraljevskom adventu u Kninu!

Giuliano & Diktatori, S.A.R.S., Vojko V, Magazin i Opća opasnost na Kraljevskom adventu u Kninu!


Piše: TZ grada Knina

Ove godine u Kninu se sprema pravi Kraljevski advent, a čarolija započinje u subotu, 3. prosinca velikim otvorenjem uz omiljenog Giuliana & Diktatore.

Na kraljevsku pozornicu tijekom adventa popet će se i popularni S.A.R.S., Vojko V i Magazin dok su za najbolji doček Nove godine zaduženi momci iz Opće opasnosti!

Kao i dosad, igralište kod Osnovne škole dr. Franje Tuđmana obući će najljepše ruho, a veliko klizalište, raznovrsna gastro ponuda na kućicama, zabava uz koncerte popularnih izvođača i događanja za djecu, samo su dio bogatog programa.

Za nezaboravno otvorenje 3. 12. zaduženi su Giuliano & Diktatori, a karizmatični Splićani pobrinut će se da zaplešu i veliki i mali.

U subotu, 10. prosinca nastupa poznati bend S.A.R.S. čiji su hitovi osvojili regiju, a zatim će 17. prosinca u Kninu svoje svima poznate stihove izrepati Vojko V.

Legendarni Magazin se na kninsku pozornicu penje na Badnjak, a za najbolji doček Nove godine pobrinut će se omiljena Opća opasnost!

Uz to, bit će i koncerata petkom pa će tako atmosferu zagrijati Moonlight bend, DJ Mika, Morlak i DJ Juki.

I ove godine poklone bližnjima možete kupiti na Božićnom sajmu koji će se održavati subotom, 10. i 17. prosinca u parku kod kružnog toka. Rukotvorine, suveniri, ukrasi te domaće delicije samo su dio bogate ponude lokalnih proizvođača, obrtnika i OPG-ova.

Bit će tu i veliko klizalište, a u avanturama na ledu možete uživati besplatno cijelo trajanje adventa. Ni najmlađi nisu zaboravljeni jer ih i ove godine očekuje niz zabavnih događanja pa će tako biti kreativnih radionica, druženja i predstava.

Doći će i sveti Nikola, a 31. prosinca u 11 sati sprema se  dječji doček Nove godine.

 

Doživite i vi adventsku čaroliju u kraljevskom gradu i zapamtite ovaj prosinac kao nezaboravan!

Izbornik