Nalaz inspekcije Ministarstva: U radu kninske Gradske uprave nije bilo nezakonitosti!


općinaU radu kninske Gradske uprave nije bilo nezakonitosti, nalaz je inspekcijskog nadzora Ministarstva uprave.

Izvijestio je to kninski dogradonačelnik Nikola Blažević na današnjoj sjednici kninskog Gradskog vijeća odgovarajući na vijećničko pitanje.

– Nisu nađene nikakve nezakonitosti pa tako Ministarstvo nije naredilo nikakve zabrane. Ipak, nađene su neke tehničke nepravilnosti i s tim u vezi Gradu je naloženo nekoliko mjera pa će tako morati donijeti novi pravilnik o unutarnjem ustrojstvu i novu sistematizaciju. Kada budemo donosili te pravilnike vodit ćemo računa o tome tko radi, a tko ne radi – kazao je Blažević naznačivši i mogućnost otkaza, odnosno smanjenja broja radnika u Gradskoj upravi.

Blažević se osvrnuo i na zaposlenike Grada koji su pisali prijavu Ministarstvu.

– U Gradskoj upravi nema diskriminacije manjine zaposlenika, kako su oni tvrdili, nego većina zaposlenika trpi mobing od strane nekolicine djelatnika – ustvrdio je Blažević.

Kninski dogradonačelnik se zahvalio inspekciji Ministarstva na obavljenom poslu. Grad je, inače, na nalaz inspekcije, iako je on u suštini po Gradsku upravu pozitivan, uputio prigovor i to radi nađenih tehničkih nepravilnosti i naloženih mjera za njihovo uklanjanje.

Izbornik