• Naslovna
  • Društvo
  • Razvoj Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije

Razvoj Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije


trziste-radaJavna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, kao nositelj, zajedno sa partnerom Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područnim uredom u Šibeniku provodi projekt „Razvoj Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Ukupna vrijednost projekta je 31.199,70 eura, a sufinancirani dio Europske unije iznosi 23.219,70 eura (74,42%). Opći cilj projekta je podrška razvoju lokalnih dionika u definiranju, stvaranju i provođenju politika zapošljavanja i razvoja ljudskih resursa na području Šibensko-kninske županije.

Budući da je jedna od ključnih aktivnosti ovoga projekta izrada Strategije razvoja ljudskih potencijala za razdoblje od 2014. do 2020. godine, iz agencije pozivaju sve zainteresirane da sudjeluju u aktivnostima analize postojeće strategije i akcijskoga plana, a sve kao temelj za izradu nove.

Postojeću strategiju i akcijski plan možete pronaći na sljedećim linkovima:

• http://www.rra-sibenik.hr//datoteke/slike/razno/Regionalni_razvoj/razvojni_programi_i_studije/SRLJP-2011.pdf
• http://www.rra-sibenik.hr//datoteke/slike/razno/Regionalni_razvoj/razvojni_programi_i_studije/akcijski_plan_SRLJP_SKZ.pdf

Dodatne informacije vezane za projekt možete pronaći na stranici www.pvtr-skz.com.hr, a svoje prijedloge analize postojeće strategije i akcijskog plana, kao i prijedloge za izradu nove strategije možete poslati na e-mail adresu Razvojne agencije rra©rra-sibenik.hr.

Izbornik