• Naslovna
  • Društvo
  • Pozivaju se svi građani koji žele sudjelovati u nastavku projekta “Zidne novine” da dođu u četvrtak u 17h u knjižnicu

Pozivaju se svi građani koji žele sudjelovati u nastavku projekta “Zidne novine” da dođu u četvrtak u 17h u knjižnicu


I ove godine Ministarstvo kulture i medija osiguralo je financijsku podršku za nastavak projekta ZIDNE NOVINE / DEMOKRATIZACIJA KULTURE SJEĆANJA U KNINU / 2022.

Cilj projekta je kao i do sada međugeneracijsko povezivanje i upoznavanje mlađih generacija s nekadašnjim životom u Kninu odnosno sagledavanje povijesti grada iz perspektive „malog“ čovjeka.

Kao i prethodnih godina, teme o kojima će biti riječi spontano su se nametnule budući da su činile neizostavni dio gradskog života. Riječ je temi željeznice i N.K. Dinara.

Ovom prilikom pozivaju se svi zainteresirana Kninjane da u četvrtak 24. 3. 2022. godine u 17 sati dođu u Narodnu knjižnicu Knin na neformalno druženje kako bi razgovarali o projektu, navedenim temama i kako bi se dogovorili oko daljnjih aktivnosti.

Također, svi Kninjani koji su voljni sudjelovati u projektu, iznijeti svoja sjećanja i ustupiti fotografije koje se tiču navedenih tema, a nisu u mogućnosti doći u Narodnu knjižnicu Knin u navedeno vrijeme, mogu se javiti putem e-maila: zidne.novine.knin@gmail.com, putem Facebook stranice Udruga Porta ili na mob: 091 902 8520.

Projekt provodi Udruga Porta u partnerstvu sa Srednjom školom Lovre Montija Knin, Narodnom knjižnicom Knin i umjetničkom organizacijom Otvoreni likovni pogon iz Zagreba.

Izbornik