• Naslovna
  • Društvo
  • Slikarska radionica Amande Tice samo za žene; Broj prijava ograničen

Slikarska radionica Amande Tice samo za žene; Broj prijava ograničen


Kninska umjetnica Amanda Tica organizira u petak 11. ožujka u 19 sati slikarsku radionicu “Sip & Paint” (pijuckaj i slikaj).

– Povodom Dana žena pripremila sam nešto za sve drage sugrađanke. U petak, 11. 3. održat ću svoju prvu slikarsku radionicu za koju vam nije potrebno iskustvo. Cilj same radionice je da sa sobom ponesete osmijeh i dobru volju, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo! Uz dobru zabavu, domaći OPG se pobrinuo za degustaciju sira koju će popratiti pokoja čaša vina, puno smijeha, a za neke i nova poznanstva – poziva Amanda svoje sugrađanke.

– Ovo je super prilika da ostvariš svoje “remek djelo” na slikarskom platnu uz akrilne boje i poneseš sa sobom uspomenu na jednu nezaboravnu večer! Želimo zadržati ugodnu i veselu atmosferu zbog čega je i sam broj prijava ograničen. Osiguraj svoje mjesto na vrijeme i najavi svoj dolazak jer mi jedva čekamo! – kaže Amanda.

Link za prijavu je OVDJE, a za više informacija slobodno se javite putem inboxa na instagram profilu amandamadena. Cijena radionice je 180 kuna po osobi.

Izbornik