Božićna čestitka gradonačelnika Grada Knina


Božićnu čestitku uputio je kninski gradonačelnik Marijo Ćaćić. Prenosimo je u cijelosti

“Drage moje Kninjanke i Kninjani!

Za Božić slavimo rođenje Isusa Krista, spasitelja čovjeka i nositelja vjere i nade, pa u godini u kojoj se dosta toga lošeg dogodilo, nastupajuće Božićno vrijeme osjećamo kao dobrodošlo vrijeme, tradicionalno nabijeno osjećajem zajedništva, tolerancije, optimizma i vjere.

Ovo vrijeme nas ponovo potiče na promišljanje o važnosti obitelji, prijatelja, susjeda i zajednice, kao i prirodnog okruženja u kojem živimo. Nadam se da će svatko od vas, drage moje Kninjanke i Kninjani, tijekom Božićnih praznika moći uživati u ovim blagoslovima i da će nas ovo vrijeme još više osnažiti da u novu godinu kročimo s optimizmom i spremnošću za nove životne, radne i ine pobjede.

U tom duhu, molim vas da vodite računa jedni o drugima, da budete tolerantni, suosjećajni i ljubazni prema svima oko vas, a posebno onima koji su u potrebi, koji možda nemaju obitelj i prijatelje u blizini ili kojima samo treba malo dodatne podrške.

Dragi moji sugrađani, budite ovog Božića sretni, mirni i zadovoljni. Želim vam svima čestit i blagoslovljen Božić, i neka upravo Božić donese čaroliju u vaša srca!

Sretan Božić i Novu 2022. godinu, od srca vam želi vaš gradonačelnik Marijo Ćaćić!”.

Izbornik