• Naslovna
  • Sport
  • Daniela Jelić najbolja sportašica, a Josip Teskera najbolji sportaš grada Knina

Daniela Jelić najbolja sportašica, a Josip Teskera najbolji sportaš grada Knina


Daniela Jelić dobila je nagradu za najbolju sportašicu, a Josip Teskera za najboljeg sportaša grada Knina na svečanosti u organizaciji Zajednice sportova grada Knina. Nagrade im je uručio glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač.

Najbolja ekipa su odbojkašice Mladosti 2000, a najbolja momčad Klub sjedeće odbojke Knin ’95.

Posebno priznanje Zajednice sportova grada Knina te ček na 50 tisuća kuna od Šibensko-kninske županije dobila je zlatna olimpijka Matea Jelić.

Najbolji sportaš s invaliditetom je Željan Jakovljević iz Kluba sjedeće odbojke Knin ’95.

Najbolji trener je Dragan Pinjuh iz Taekwondo kluba DIV Knin.

Nade kninskog sporta su Ivona Jelić iz Taekwondo kluba Olympic, Ines Sinobad iz Odbojkaškog kluba Mladost 2000 i Ante Zore iz Nogometnog kluba Dinara.

Perspektivne sportašice i sportaši kninskog sporta su Ana Popović, Nika Dodik, Anamarija Sigut i Lana Sigut iz Taekwondo kluba DIV Knin; Ogi Jankelić, Dorjan Bošnjak, Dino Marić i Toni Burečić iz Nogometnog kluba Dinara; Srđan Maričić, Filip Katalinić, Lara Jelić i Jelena Petrović iz Atletskog kluba Sveti Ante; Lana Anić Kremić, Tamara Račić, Mia Gugo i Petra Ćorić iz Odbojkaškog kluba Mladost 2000; Ivan Zorić, Petra Marić, Vuk Bajić i Marina Pavlov iz Taekwondo kluba Olympic te Anđela Pratljačić i Lana Budimir iz Ženskog rukometnog kluba Knin.

Posebno priznanje za potporu kninskom sportu ide županu Marku Jeliću, dogradonačelnici Kristini Perić i Gradu Kninu.

Najbolji sportski djelatnik je Mato Jelić, predsjednik Teniskog kluba Kralj Zvonimir.

Posebno priznanje za ostvareni rezultat u 2020. godini kada se nagrada zbog pandemije nije dodijelila dobili su Dražen Lasić, Marko Čeko i Daniela Jelić iz Atletskog kluba Sveti Ante.

I. Š.

Izbornik