• Naslovna
  • Društvo
  • Ispunite upitnik o udruzi ZvoniMir i pomozite im u daljnjem radu!

Ispunite upitnik o udruzi ZvoniMir i pomozite im u daljnjem radu!


Kninska udruga ZvoniMir sljedeće godine slavi 20 godina postojanja, a od 2002. godine neumorno rade s mladima, volonterima, starijim i nemoćnim osobama, žrtvama obiteljskog nasilja, kao i pojedincima kojima je potrebna psihološka pomoć. Povodom 20. rođendana pripremili su kratki upitnik te pozivaju sve da ga popune.

Vrlo nam je važno vaše mišljenje o radu udruge te smo osmislili kratki upitnik za čije popunjavanje vas molimo da izdvojite 5 minuta svoga vremena na sljedećoj poveznici. Hvala vam na doprinosu koji dajete unaprjeđenju našega rada. – poručuju iz udruge.

Popunjavanje upitnika je potpuno anonimno, a rezultati se automatski usmjeravaju vanjskoj procjeniteljici koja će dobivene podatke isključivo koristiti za potrebe udruge ZvoniMir.

Inače, udruga ZvoniMir neprofitna je organizacija osnovana 2002. godine koja radi s mladima, volonterima, starijim i nemoćnim osobama, žrtvama obiteljskog nasilja, kao i pojedincima kojima je potrebna psihološka pomoć. Osim odraslima, psihološku pomoć pruža i mladima i djeci s problemima u ponašanju. Kroz Volonterski centar Udruga organizira volonterske aktivnosti, edukacije te radionice nastojeći popularizirati volonterstvo u zajednici.

ZvoniMir također nudi besplatne pravne savjete, pratnju na sud i policijske stanice. Njihova je misija poboljšati život svih građana, posebno onih koji su u nepovoljnom položaju pružajući pomoć svima kojima je to potrebno. Područje djelovanja udruge je Šibensko-kninska županija, Zadarska županija, Ličko-senjska županija i Splitsko-dalmatinska županija.

Sjedište udruge je u Kninu, a imaju ured u Drnišu kao i u Kistanjama.

Izbornik