• Naslovna
  • Sport
  • ŽRK Knin se vratio u ligaška natjecanja; Angažirana još jedna trenerica – Snježana Miljević

ŽRK Knin se vratio u ligaška natjecanja; Angažirana još jedna trenerica – Snježana Miljević


– Napokon smo naš klub vratili u ligaška natjecanja, uz velike poteškoće, ali i veliku volju naših cura – poručili su iz Ženskog rukometnog kluba Knin koji je nastupio u 1. kolu 2. Hrvatske rukometne lige – jug

Cure iz ŽRK Knin izgubile su u tom prvom kolu od Orkana 41:12.

Unatoč porazu iz kluba su pohvalili sve cure, a posebno one najmlađe kojima je ovo bila prva seniorska utakmica, a nekima i prva uopće.

– Uz nedostatak tri igračice, s mladim kadrom nažalost nismo mogli bolje. Poraz je velik, ali cure su svjesne koliko ovakve utakmice znače i složne su da je ovo sve samo još veći poticaj da rade još više. Imamo mladu ekipu i radimo punom parom i stvaramo neku bazu da dogodine budemo ozbiljniji konkurenti. Napominjemo da naš program ide i dalje i da smo pokrenuli školu rukometa u Kistanjama i da ona već sad broji preko 50 polaznika što je velika stvar jer stvaramo jedan bazen igračica da kroz naredno razdoblje budemo aktivni u svim kategorijama i uzrastima. Samim tim u klubu smo dogovorili suradnju s još jednom trenericom – Snježanom Miljević – kazali su iz kluba.

Izbornik