Besplatna fotoradionica „Svijet u bojama“


Turistička zajednica Grada Knina i Foto Hrvatska vas pozivaju na foto druženje kroz radionicu „Svijet u bojama“ koja će se održati u Kninu od 1. do 4. listopada. Radionica je namjenjena svim zaljubljenicima u fotografiju koji žele naučiti više te istražiti zanimljive i neobične motive u gradu i okolici.

Foto druženje besplatno je za polaznike i namjenjeno je odraslima, mladima te školskoj djeci starijoj od 10 godina. Radionica se sastoji od teorijskog dijela u sklopu kojeg se prolaze osnove i napredna znanja o fotografiranju te od praktičnog dijela, odnosno obilaska raznih lokacija radi fotografiranja vlastitim fotoaparatom ili mobitelom.

Voditeljica radionice je dipl. novinarska Sanja Grgić Ćurić (Foto Hrvatska) uz čije je vodstvo više od 2000 polaznika iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja naučilo više o fotografiranju putem teorijskog i praktičnog dijela radionice.

Na kraju fotoradionice slijedi izbor najboljih radova svih polaznika te izložba fotografija koja će se održati 6. listopada. Broj sudionika je ograničen, a prijave se vrše na broj 091/574-2343 (Sanja Grgić-Ćurić, voditeljica radionice).

„Pozivamo sve zainteresirane da ponesu dobru volju i sudjeluju u zajedničkoj izradi najljepših fotografija našega grada.“ – poručuju iz Turističke zajednice Grada Knina.

Izbornik