• Naslovna
  • Kultura
  • U nedjelju predstava „Uvijek će nam ostati ljubav“ s Jelenom Miholjević i Draženom Čučekom u glavnim ulogama

U nedjelju predstava „Uvijek će nam ostati ljubav“ s Jelenom Miholjević i Draženom Čučekom u glavnim ulogama


I ovaj tjedan nastavlja se s kazališnim ljetom na Kninskoj tvrđavi. U organizaciji Grada Knina i Turističke zajednice grada Knina u nedjelju 1. kolovoza s početkom u 21 sat održat će se predstava „Uvijek će nam ostati ljubav“ u izvedbi Teatra Rugantino. Ulaz je besplatan!

“Uvijek će nam ostati ljubav” nježna je i pomalo uznemirujuća komedija o metamorfozama ljubavi u kojoj se propituje zajedništvo dvoje ljudi koje u trenucima krize i nerazumijevanja, razdvajanja i mirenja, može održati samo ljubav. Istovremeno to je smiješna i tužna priča o braku.

Duhovit, ciničan i pronicljiv tekst Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosima, otvorio je prostor jednoj sumanutoj scenskoj igri u kojoj se dotiču sva ona ključna mjesta koja povezuju i razdvajaju bračne partnere – sve radosti, sve traume, sve nedoumice i neizbježni tektonski poremećaji koje brak nosi sa sobom.
Koncentrirano, sažeto, kompleksno, a opet scenski jednostavno, pet minuta koje predstavljaju cijeli jedan mogući zajednički život ugurano je u jednu predstavu koju snagom svojeg velikog glumačkog umijeća i suptilnošću svoje glumačke igre pred publiku donose Jelena Miholjević i Dražen Čuček. Po prvi puta zajedno na sceni, ovo će dvoje glumaca uz pomoć nadahnute režije Darija Harjačeka pokušati izraziti težinu i radost ljubavi. Ljubavi koja nakon svega ostaje. A koja nekad započinje, a nekad završava brakom.

S obzirom na okolnosti, posjetitelji se mole za pridržavanje mjera razmaka i korištenje dezinfekcijskih sredstava koja će biti dostupna na ulazu u tvrđavu. Također, prema preporukama HZJZ-a, svi gledatelji biti će popisani na samom ulazu (ime, prezime, broj telefona).

Izbornik