Goran Pauk predao vlast novom županu Marku Jeliću


Marko Jelić je danas u 11.30 sati preuzeo dužnost šibensko-kninskog župana od Gorana Pauka, izvijestio je ŠibenikIN.

Jelić je u uredu župana preuzeo dokumentaciju i rukovao se s bivšim županom.

– Marku sam predao sve dokumente koji govore o stanju u županiji. To je išlo brzo, ekspresno. Marku i njegovoj zamjenici želim svako dobro u vođenju županije. Neka bude još 100 puta uspješnija nego što je bila do sad. Sve u županijskoj administraciji ostavljam sve sa čistim računima, puna srca i mirne savjesti – kazao je Pauk i dodao da su rastanci posljednjih dana bili vrlo emotivni.

Na pitanje o daljnjim planovima nakon prepuštanja dužnosti, Pauk je kazao kako mu je plan kroz ljeto se družiti sa sinom.

– Odmorit ću malo glavu i emocije – kazao je i zahvalio svim suradnicima u županiji s kojima je surađivao tijekom proteklih 15 godina.

– Zahvaljujem se gospodinu Pauku i svima u županijskoj upravi što su predali vlast i što smo uspješno obavili sve predradnje za primopredaju i zahvaljujem se na 15 godina dužnosničkog mandata. Biti 15 godina izabrani župan, to je velika stvar. Nastavit ćemo sve projekte koji su započeti i nastojat ćemo ih završiti te po potrebi prilagoditi. Cijelo vrijeme smo zastupali inkluzivnost i jednakost i tako ćemo se i ponašati – kazao je Jelić.

Izvor: ŠibenikIN

Izbornik