Ženski rukometni klub Knin ponovno krenuo s radom


Ženski rukometni klub Knin ponovno je krenuo s radom i započinje s upisom dječaka i djevojčica u svoju rukometnu akademiju. Evo njihovog priopćenja:

“Uz regularan rad kluba pokrenuta je i rukometne akademija za djevojčice i dječake koja je pokrenuta na inicijativu hrvatskih reprezentativki Marine Glavan i Ivane Kapitanović.

Pozivamo roditelje da upišu svoje djevojčice i dječake na rukometnu akademiju pri Ženskom rukometnom klubu Knin. Također pozivamo sve zainteresirane djevojčice i dječake neovisno o godinama (kadeti, juniori, seniori) da nam se pridruže te da skupa vratimo rukomet opet gdje mu je i mjesto u našem gradu.

U Školi rukometa ne radi se samo o tom sportu, već o zdravim navikama. Ako želite da se vaše dijete socijalizira kroz igru i zdravi način života, da se nauči nositi sa pobjedama i porazima, te ako želite da stekne zdrave navike i uspješno si organizira vrijeme, naš klub je pravo mjesto za to!

Uz sve to klub je pokrenuo suradnju s obje osnovne škole u gradu te smo stupili u kontakte sa ljudima iz Kistanja i Golubića gdje ćemo isto pokrenuti podružnice kluba kako bi obuhvatili šire područje grada Knina i time omogućili svima koji žele da se bave rukometom to i urade”, priopćili su iz kluba.

I. Š.

Izbornik