• Naslovna
  • Politika
  • Robert Okadar kandidat Domovinskog pokreta i Mosta za gradonačelnika Knina

Robert Okadar kandidat Domovinskog pokreta i Mosta za gradonačelnika Knina


Na kninskoj tvrđavi predstavljena je kandidatura Roberta Okadara iz Domovinskog pokreta za gradonačelnika Knina. On će biti kandidat Domovinskog pokreta i Mosta.

Okadar je u svom govoru pozvao na suradnju sve mlade, marljive, sposobne i neiskvarene ljude te je obećao kako će danonoćno raditi za dobrobit svih žitelja grada Knina. Osvrnuo se i na gradske probleme retencijskih laguna te uređaja za pročišćavanje voda s naglaskom da je voda suvremeno zlato. Isto tako je rekao da ima u planu stipendiranje svih redovnih studenata i izvrsnih učenika. Spomenuta je i nova ideja projekta punionice vode s paralelno reciklažnim postrojenjem za preradu plastike te ujedno proizvodnju ambalaže za navedenu punionicu.

Naglašeno je kako se treba okrenuti mikro poduzećima i stranim investitorima te kao grad omogućiti nesmetan rad uz potporu u obliku oslobođenja prireza, komunalnih naknada te pronalaska adekvatnog gradskog posjeda za potrebite ulagače, a i domaće Start-upove.

Kandidat za župana ispred koalicije Ivica Ledenko kazao je kako je smisao koalicije upravo sinergija na svim razinama te zajednički izlazak na izbore “jer je bitno”.
Naglasio je da kandidati koalicije ne bježe od odgovornosti te da neće poput sadašnjih garnitura na vlasti sakrivati iza nenadležnosti.

– Osim zakonske postoji i autoritativna temeljena na glasovima naših građana. Svojim autoritetom funkcije potrebno je doći do nadležnih i rješavati probleme i kad oni izlaze iz okvira zakonski određenim funkciji. Zajedničkim izlaskom na izbore pokazali smo odgovornosti i zanemarili partikularne stranačke interese i spremni smo preuzeti odgovornost funkcija za koje se kandidiramo – kazao je.

I. Š.

Izbornik