• Naslovna
  • Politika
  • HDZ predstavio kandidate za gradonačelnika i njegovu zamjenicu – Nikolu Blaževića i Sanju Bebek

HDZ predstavio kandidate za gradonačelnika i njegovu zamjenicu – Nikolu Blaževića i Sanju Bebek


HDZ je danas na glavnom kninskom trgu predstavio svoje kandidate za gradonačelnika i njegovu zamjenicu Nikolu Blaževića i Sanju Bebek.

– Odluka o kandidaturi je tinjala jako dugo u meni, još od 2017. godine nakon prestanka dvogodišnjeg obnašanja dužnosti gradonačelnika Grada Knina kada nisam dovršio sve one poslove koje sam započeo pa sve do današnjih dana kada sam osjetio građansku i političku obavezu da se kandidiram. Građanima nakon četiri godine vladanja Nezavisne liste Marka Jelića nije bolje. Veliki broj naših građana dao je povjerenje Nezavisnoj listi zbog obećanja da će Grad biti bolji, zbog obećanja o blagostanju i boljem životu, o sprječavanju iseljavanja i dolasku investitora, međutim danas sa sigurnošću možemo reći da stanje nije bolje – kazao je Blažević predbacujući Marku Jeliću što odlazi iz Knina kandidirajući se za župana.

Blažević se osvrnuo i na program HDZ-a u Kninu.

– To će biti realan i ostvariv program, a u fokusu svega će biti građani i institucije koje su važne za grad poput bolnice i veleučilišta. U fokusu će biti i stambeno zbrinjavanje koje treba unaprijediti. Završit ćemo i HDZ-ov program integralne regeneracije koji je samo 13 posto iskorišten. Uvjeren sam da će građani pokloniti povjerenje Hrvatskoj demokratskoj zajednici i meni – kazao je.

Kandidatkinja za zamjenicu Sanja Bebek istaknula je da ima iskustvo od ideje do realizacije infrastrukturnih projekata. Dodala je da sadašnja vlast nije znala realizirati infrastrukturne projekte.

I. Š.

Foto: screenshoot Videa/Feral News

Izbornik