• Naslovna
  • Društvo
  • Javni poziv za najljepše okićene kuće i okućnice, balkone i izloge poslovnih prostora

Javni poziv za najljepše okićene kuće i okućnice, balkone i izloge poslovnih prostora


Piše: TZ grada Knina

Grad Knin i Turistička zajednica grada Knina u ovo predblagdansko vrijeme pozivaju sve stanovnike Knina i prigradskih naselja da što ljepše okite i urede svoje kuće, okućnice i poslovne prostore. Blagdansko raspoloženje i svečarski ugođaj našeg Grada najbolje možemo stvoriti mi, njegovi stanovnici. Potrudimo se svi zajedno i ukrasimo naše balkone, prozore, fasade, izloge poslovnih prostora…

Najljepše okićene kuće i okućnice, balkoni i izlozi poslovnih prostora, koji će za božićne blagdane sjati najraskošnije i biti ocjenjeni kao najoriginalniji, nagradit će se bogatim novčanim iznosima i to:

1. Najbolje okićena i ukrašena kuća i okućnica* – 5.000,00 kuna

2. Najbolje okićen i ukrašen balkon – 3.000,00 kuna

3. Najbolje okićen i ukrašen izlog poslovnog prostora – 2.000,00 kuna

Nagrade se dodjeljuju na osnovi slijedećih kriterija:

• vizualni izgled

• koncepcija rješenja (kreativnost, originalnost)

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe (fizičke i pravne) s prebivalištem odnosno sjedištem na području Grada Knina, koje u razdoblju od 25.11.2020 do 16.12.2020. godine dostave popunjenu prijavnicu i fotografije okićenih prostora (minimalno 3 fotografije) na jedan od sljedećih načina:

a) osobnim dolaskom ili poštom na adresu Turistička zajednica grada Knina, Dr. Franje Tuđmana br. 24, 22300 Knin

b) e-mailom na adresu info@tz—knin.hr

c) putem inboxa na službenoj Facebook stranici Adventa u Kninu – Advent u Kninu

Sve prijave, pristigle do 16.12.2020. (uključujući i taj datum) ući će u prvi krug izbora za najljepše okićene objekte u jednoj od iznad navedenih kategorija. U prvom krugu, između svih prijavljenih, povjerenstvo za izbor najljepše okićene kuće i okućnice, balkona i poslovnog prostora, odabrat će po 3 (tri) finalista u svakoj od tri kategorije. Imena članova povjerenstva bit će javno objavljena do 16.12.2020. Za svakog od finalista bit će izrađen profesionalni snimak (fotografija i/ili video), a koje će biti iskorištene za drugi krug izbora. Drugi krug izbora održat će se od 21. prosinca do 23. prosinca (do 08:00 sati) putem javnog, online glasanja na službenoj Facebook stranici Adventa u Kninu. Prijavitelji s najvećim brojem glasova, u svakoj od tri kategorije zasebno, osvojit će iznad navedene novčane iznose.

*Odnosi se samo na vanjski dio kuće. Ne ulazi u izbor interijer kuće.

Prijavnica i tekst javnog poziva dostupni OVDJE ili u uredu Turističke zajednice grada Knina.

Izbornik