Epilog prometne nesreće: Vozač prebačen na daljnje liječenje u KBC Split


Mladi 23-godišnji vozač BMW-a s kojim je u subotu u Biskupiji sletio s ceste prebačen je na daljnje liječenje u KBC Split, izvijestili su iz policije.

Evo policijskog izvještaja:

“U subotu oko 20:25 sati se dogodila prometne nesreća na državnoj cesti D-1, u mjestu Biskupija, u kojoj su teže ozlijedi 23-godišnji vozač, koji je na daljnje liječenje prevezen u Klinički bolnički centar Split, 22-godišnji putnik, koji je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, dok je 19-godišnja putnica lakše ozlijeđena.

Do prometne nesreće je došlo kada je 23-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom BMW, šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste. u lijevom nedovoljno preglednom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom, kojim je sletio izvan kolnika, gdje je vozilom udario u metalnu zaštitnu ogradu i nastavio kretanje s vozilom po mekom terenu u razini kolnika da bi potom sa vozilom sletio na kameno-zemljani teren obrastao visokim raslinjem ispod razine kolnika za 16 metara.

Protiv 23-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.”

I. Š.

Izbornik