• Naslovna
  • Društvo
  • Kalendar kulturnih i drugih događanja: Rok za dostavu plana događanja produljen do 31. 3.

Kalendar kulturnih i drugih događanja: Rok za dostavu plana događanja produljen do 31. 3.


Zvonimirovi_dani_3Rok za dostavu plana događanja kako bi se izradio jedinstveni Kalendar događanja za Knin produljen je do 31. ožujka ove godine.

Podsjetimo, s ciljem oformljivanja jedinstvenog “Kalendara događaja”, Grad Knin, kao pokretač inicijative objedinjavanja informacija o svim događanjima na području grada na jednom mjestu, poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe, a posebno udruge, ustanove, trgovačka društava, sportska društava, obrtnike i nositelje samostalnih djelatnosti koje svojim djelovanjem doprinose kulturnom, edukativnom, umjetničkom, društvenom i sportskom segmentu života zajednice da dostave popis svih događanja koja će organizirati tijekom ove godine.

– Jedinstveni “Kalendar događanja” bit će objavljen na službenim internetskim stranicama Grada Knina i na drugi prikladan i široj javnosti lako dostupan način, a sve s ciljem kako bi sve brojniji posjetitelji našeg kraljevskog Grada Knina i njegove okolice, ali i sami građani, na vrijeme imali pravodobne informacije o događanjima u gradu i kako bi ista bila dobro posjećena – izvijestili su iz gradske uprave.

Kako neslužbeno doznajemo, ovaj kalendar poslužit će i za osmišljavanje Kninskog kulturnog ljeta s kojim se planira započeti ove godine.

Javni poziv s tablicom koju treba popuniti i dostaviti u gradsku upravu možete preuzeti ovdje

Izbornik