Uz prijetnju nožem opljačkao trgovinu u Kninu; Vrlo brzo uhvaćen


Policija je uhvatila 23-godišnjaka koji je uz prijetnju nožem opljačkao trgovinu u samom centru grada – u pola bijelog dana. Prijeteći 28-godišnjoj zaposlenici nožem, opljačkao je 1.760 kuna. No, policija ga je vrlo brzo uhvatila.

Evo što kaže policijski izvještaj:

“U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom osumnjičenim za razbojništvo na štetu tvrtke iz Vrlike.

Osumnjičeni je 14. srpnja oko 15:45 sati u Kninu, iz trgovine oštećene tvrtke, maskiran, uz ozbiljnu prijetnju nožem 28-godišnjoj zaposlenici, otuđio iznos od 1.760 kuna.

Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda Šibenik, 15. srpnja u Kninu je pretražen stan i popratni objekti koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom su pronađeni i od osumnjičenog oduzeti predmeti koji se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanje osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.”, stoji u policijskom izvještaju.

I. Š.

Izbornik