• Naslovna
  • Društvo
  • Još jedan zaražen COVID-om; U Kninu su sada 4 zaražene osobe i svi imaju blage simptome

Još jedan zaražen COVID-om; U Kninu su sada 4 zaražene osobe i svi imaju blage simptome


Još je jedan slučaj zaraze koronavirusom u Kninu. Ukupno je to četvrti aktivni slučaj, a svi zaraženi imaju blage simptome, izvijestio je gradski Stožer civilne zaštite. Evo njihovog priopćenja:

“Na području grada Knina imamo još jedan slučaj oboljenja od COVID-19. Radi se o mlađoj osobi zaposlenici automat kluba u Gradu Kninu. Epidemiolozi Županijskog Zavoda za javno zdravstvo rade epidemiološku obradu i identificiraju sve kontakte zaražene osobe.

Trenutno na području Grada Knina imamo 4 zaražene osobe, relativno mlađe životne dobi, sa uglavnom blagim simptomima.

Budući je do zaraze u sva četiri slučaja došlo kod osoba koje, zbog prirode svog posla, dolaze u kontakt sa većim brojem građana našeg grada, ovim putem apeliramo na građane da se pažljivo pridržavaju svih preporuka HZJZ-a i Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posebno da drže preporučenu socijalnu distancu te da prilikom ulaska u zatvorene prostore u kojima boravi veći broj ljudi, koriste zaštitne maskice. Isto tako, apeliramo na sve ugostiteljske, trgovačke i druge uslužne objekte da osiguraju dovoljne količine higijenskih sredstava za svoje zaposlenike, ali i za korisnike, te da, u skladu sa naputcima nadležnih službi, redovno prate stanje svojih zaposlenika!

Ostanimo odgovorni jer očito ova zaraza nije prošla!”, stoji u priopćenju.

I. Š.

Foto: Adiva

Izbornik