• Naslovna
  • Društvo
  • Oboljela po jedna osoba iz Drniša i Biskupije; Oba slučaja vezana za kninsku bolnicu

Oboljela po jedna osoba iz Drniša i Biskupije; Oba slučaja vezana za kninsku bolnicu


Od COVID-a-19 oboljela je po jedna osoba iz Drniša i Biskupije, a oba slučaja vezana su za kninsku bolnicu, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. Evo priopćenja:

“Od jutros imamo još dvije osobe pozitivne na koronavirus pa je ukupan broj zaraženih osoba od početka epidemije na području Šibensko-kninske županije 86. Obje osobe su vezane uz kninsku bolnicu. Jedna osoba je s područja Grada Drniša obiteljski kontakt s prethodno oboljelom osobom. Druga je osoba s područja Općine Biskupije, a riječ je o pacijentu kninske bolnice koji nije imao simptome ali je naknadno testiran. Do danas se oporavilo 34 osobe.

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 6 osoba od kojih je jedna osoba i dalje na respiratoru. Dva pacijenta iz šibenske bolnice se i dalje nalaze na respiratoru u KBC Split. Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 134 osobe, od čega je 105 kontakt s oboljelim od COVID-19, a u samoizolaciji je ukupno 134 osobe.
U protekla 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj nije bilo dojava o kršenju mjera samoizolacije.

I dalje apeliramo na građanstvo da se pridržavaju svih preporuka i mjera, virus je i dalje prisutan, budimo odgovorni za svoje i zdravlje naših bližnjih.
Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr”, stoji u priopćenju.

I. Š.

Izbornik