• Naslovna
  • Društvo
  • Pošaljite upite specijalistima u vezi pregleda i kontrola putem internetske stranice

Pošaljite upite specijalistima u vezi pregleda i kontrola putem internetske stranice


Iz kninske Opće i veteranske bolnice “Hrvatski ponos” uputili su priopćenje lokalnim medijima u kojem se pacijenti obavještavaju da im je omogućeno postavljanje upita specijalistima u vezi pregleda i kontrola i to putem internetske stranice. Priopćenje donosimo u cijelosti:

“Zbog epidemiološke situacije vezane za COVID-19 pandemiju, a prema uputi Nacionalnog kriznog stožera, kako naši pacijenti ne bi ostali prikraćeni za polikliničko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu, tzv. hladne preglede i kontrole, omogućili smo na našim službenim stranicama www.obhpknin.hr, u rubrici “Najnovije vijesti” postavljanje upita u vezi istih svim našim specijalistima, koji će odgovore na upite dati u najbržem mogućem roku.

Navedeni režim vrijedi sve do normaliziranja epidemiološke situacije i ponovnog pokretanja tzv. hladnog pogona, o čemu ćemo Vas pravodobno izvijestiti.

E-mail adrese Odjela navedene su u obavijesti. Potrebno je samo u e-mailu odgovarajućem Odjelu naglasiti na kojeg se specijalista (kod kojeg se i inače pacijent vodi) upit odnosi.”, stoji u priopćenju kojega je potpisala ravnateljica kninske bolnice Kristina Bitunjac.

I. Š.

Izbornik