• Naslovna
  • Politika
  • Priopćenje gradonačelnice: Grad Knin ne istražuju ni USKOK niti DORH

Priopćenje gradonačelnice: Grad Knin ne istražuju ni USKOK niti DORH


grbU povodu članka na portalu Dnevno.hr u kojem piše kako USKOK “češlja” kninsku gradsku upravu, priopćenjem za javnost je reagirala gradonačelnica Grada Knina, Josipa Rimac. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“U povodu zlonamjernog, neargumentiranog i neistinitog pisanja pojedinih internet portala o tome kako Grad Knin i ured gradonačelnice „češljaju“ USKOK-ovi istražitelji, obavještavam javnost da ni USKOK niti DORH nisu posjetili Grad Knin.

Nemam praksu reagirati na medijski linč i na napise koji nisu ni istiniti niti argumentirani niti provjereni, a pogotovo ne dobronamjerni, jer ne želim davati na važnosti autorima istih, ali ovaj put, zbog prava građana Knina i cjelokupne javnosti na istinito informiranje izjavljujem da ne postoji nikakva istraga ni USKOK-a niti DORH-a vezana za kninsku gradsku upravu i predstavnike gradske vlasti Grada Knina.

Jasno je da motivi autora ovih i sličnih spinova i medijske hajke koja na nekim portalima traje kontinuirano i koja postaje zamorna čak i mojim političkim protivnicima, nisu ni bavljenje istraživačkim novinarstvom niti otkrivanje možebitne korupcije niti zalaganje za dobrobit zajednice.

Nije ovdje čak ni riječ o skupljanju ili izbijanju političkih bodova. Ovdje je na žalost riječ o onom najnižem ljudskom porivu osvetoljubivog podmetanja koje je samo sebi svrha.

Jedino je dobro u svemu tome što su građani te spinove odavno prozreli.”, stoji u priopćenju kninske gradonačelnice.

Izbornik