U Kninu večeras plesnjak pod maskama


Piše: TZ grada Knina

Večeras, 22. veljače u 20h restoran kralj Zvonimir, Grad Knin, Turistička zajednica grada Knina i Karnevalska udruga Knin otvaraju vrata u najluđu noć po maskama. Organizatori najavljuju zabavu i ples uz vrhunski Disco Magic Band, primamljive nagrade za najbolje maske, tete čuvalice i animatorice, kako bi roditelji predahnuli i mnoštvo toga. S ciljem da se okupi što više Kninjana i Kninjanki, ali i gostiju iz drugih gradova, organizatori rade punom parom kako bi pripremili maskenbal za pamćenje i po mjeri svakoga. Spa-tretman u hotelu Olympia, večera u restoranu Tvrđavu i ulaznice za koncert klape Rišpet u Splitu nagrade su koje će se uručiti najkreativnijim maskama. Ulaznice, po cijeni od 30 kuna, ograničenog su broja i mogu se kupiti danas od 18.00 sati na šanku restorana Kralj Zvonimir. Djeca do 10 godina imaju slobodan ulaz.

PREDAH I ZABAVA ZA RODITELJE

Večerašnja noć diljem Hrvatske proći će u veselju, plesu i maškaranom ludilu pa tako i u gradu Kninu. Za užarenu i plesnu atmosferu pobrinut će se Disco Magic Band, a za djecu se priprema Mini maskenbal u odvojenom prostoru s animatoricama i tetama čuvalicama i mnoštvom iznenađenja. Ulaznice po cijeni od 30 kuna (djeca do 10 godina imaju slobodan ulaz) ograničenih su količina i mogu se kupiti na šanku restorana Kralj Zvonimir od 18.00 sati. Ulaznice možete i rezervirati na sljedeće načine: porukom u inbox na službenim Facebook i Instagram stranicama TZG Knina – Knin Tourist Board. Rezervirane karte se moraju pokupiti najkasnije do 20 sati.

PRAVA DISCOMANIJA I PLES DO JUTRA

Luda disco večer pod maskama ove godine bit će osigurana uz Disco Magic Band, koji stiže direkt s najpoznatijeg maskenbala u Hrvatskoj “Lisinki pleše pod maskama”. Disco Magic je splitski glazbeni projekt bogatog scenskog nastupa, neobičnih kostima i perika, s plesačicama i članovima benda osebujnih imena koji su bili voljni zamijeniti privatni život za život disco-funky-glam zvijezda! Stick Le Freak, Burning Bob Patterson, Disco Rocket Dan, Boogie Washington, Cool Daddy Jackson i jedinstvena Sugarlove koja svojim glasom slama kristalne disco kugle misionari su dobrih vibracija koji vraćaju osmijehe na lica!

OSVOJI SPA TRETMAN U HOTELU OLYMPIA, VEČERU UZ RESTORANU TVRĐAVA ILI ULAZNICE ZA KONCERT KLAPE RIŠPET

Zahvaljujući našem zlatnom sponzoru hotelu Olympia, najoriginalnija i najkreativnija maska (grupna ili pojedinačna) osvaja SPA tretman u hotelu Olympia (korištenje finske saune, jacuzzija i unutarnjeg bazena). Za drugo i treće mjesto pobrinuli su se organizatori. Druga najbolja maska (grupna ili pojedinačna) osvaja ulaznice za koncert klape Rišpet u Splitu u ožujku, treća večeru u restoranu Tvrđava.

HUMANITARNA TOMBOLA
Za sve ostale, koji ne osvoje nagrade, priprema se bogata humanitarna tombola u kojoj tradicionalno sudjeluju lokalni kninski obrtnici, ugostitelji i poduzetnici. Sva sredstva od kupovine tombola idu obitelji Ličanin-Šundić, čiji je otac u induciranoj komi preko mjesec dana, zbog oštećenja pluća.

Više informacija: https://www.facebook.com/events/2729414077141201/

Izbornik