Zajedno do cilja s Čarobnim svijetom


Udruga “Čarobni svijet” iz Knina besplatno organizira radionice za djecu u dobi od šest do četrnaest godina kroz provedbu projekta Čarobni svijet UP.02.1.2.01.0004. Ukupna je vrijednost projekta 736.295,28 kuna te je u potpunosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fond Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Udruga u projekt uključuje 10 stručnjaka društvenih ili humanističkih smjerova koji će raditi s djecom te će dodatno kroz projekt imati osiguranu besplatnu edukaciju za provođenje planiranih aktivnosti.

Opći je cilj Projekta poboljšanje javnih usluga i sadržaja za bolju kvalitetu života djece i podrška roditeljima na putu odrastanja njihove djece.

Kako bismo došli do tog cilja u Projektu su planirane sljedeće aktivnosti:
* Radionice za djecu s ciljem jačanja pozitivne slike o sebi, samopouzdanja, samopoštovanja, prepoznavanja svojih snaga i povjerenja vlastite snage, te stvaranja povjerenja u druge odrasle osobe koje su uključene u odrastanje djeteta.
* Radionice za djecu kao pomoć pri učenju.
* Edukacije stručnjaka odgovornih za rad s djecom i roditeljima.
* Savjetovanje, radionice i edukacije za roditelje.
* Organiziranje i provedba konferencija i okruglih stolova s ciljem promocije izvaninstitucijskih usluga i sadržaja za bolju kvalitetu života djece i podrška roditeljima u gradu Kninu.
* Jednodnevni izlet za djecu,
* Studijsko putovanje za stručnjake.

Kako bi što kvalitetnije ostvarili cilj Projekta, Udruga “Čarobni svijet” poziva sve zainteresirane da se pridruže aktivnostima kako bi zajedničkim snagama utjecali na kvalitetu života djece i njihovih obitelji u našem gradu.

Huknet/sponzorirani članak
Foto: Čarobni svijet

Izbornik