Valentinovo na Krčiću


U želji da se proslave sve vrste ljubavi, romantične, prijateljske, rodbinske, ali i ljubav prema predivnom Krčiću, održano je danas ”Valentinovo na Krčiću’.

Tijekom dana fotografi su uz Krčić besplatno fotografirali zaljubljene parove koji su htjeli uz taj prelijepi slap ‘dokumentirati’ svoju ljubav, a u drugom dijelu eventa, svi okupljeni imali su priliku uživati u predivnom vatrometu, lampionima dobrih želja i ekološki proizvedenom pjenušcu i vinima Burnum, Poljoprivredne zadruge Vrbničko selo.

Cijeli događaj ‘obojen’ je i humanitarnim karakterom tako da su se nizom humanitarnih akcija prikupljala sredstva za mladu kninsku obitelj Ličanin – Šundić. Otac dvoje male djece, s trećim na putu, Svetozar Ličanin, nakon komplikacija i oštećenja pluća, završio je u induciranoj komi 18. siječnja 2020. i otad mu je stanje mu kritično.

Valentinovo na Krčiću organizirali su, spomenimo, Grad Knin, Turistička zajednica grada Knina i Foto klub Knin, a uz fotografiranje, uz slap se danas dobro jelo i pilo.

Tekst: ŠibenikIN
Foto: Mićo Samardžija

Izbornik