Za 10 dana tradicionalni Maskenbal u Kninu


Piše: TZ grada Knina

Primamljive nagrade, vrhunski Disco Magic Band i tete čuvalice

Grad Knin, Turistička zajednica grada Knina i Karnevalska udruga Knin organiziraju Tradicionalni maskenbal u Restoranu Kralj Zvonimir (Dom HV) i najavljuju vrhunsku zabavu ove godine. S ciljem da se okupi što više Kninjana i Kninjanki, ali i gostiju iz drugih gradova, organizatori rade punom parom kako bi pripremili maskenbal za pamćenje i po mjeri svakoga. Spa-dan u hotelu Olympia, večera u restoranu Tvrđavu i ulaznice za koncert klape Rišpet u Splitu nagrade su koje će se uručiti najkreativnijim maskama. Za zabavu i ples pobrinut će se omiljeni Disco Magic Band, a kako bi se roditelji mogli opustiti i zabaviti, organizirat će se Mini maskenbal za klince i klinceze s tetama čuvalicama i animatoricama. Ulaznice u prodaji po cijeni od 30 kuna u uredu TZG Knina, djeca imaju slobodan ulaz. Saznajte što vas još sve očekuje!

PRIVATNI PARTY ZA KLINCE

U subotu, 22. veljače 2020. s početkom u 20.00 sati Restoran Kralj Zvonimir, na adresi Tuđmanova 34, otvara vrata u najzabavniju noć u godini pod maskama. Cijelu noć zabavlja Disco Magic Band, a za djecu se priprema Mini maskenbal u odvojenom prostoru s animatoricama i tetama čuvalicama i mnoštvom iznenađenja.
Ulaznice po cijeni od 30 kuna (djeca do 10 godina imaju slobodan ulaz) pretprodaji su u uredu TZG Knina od danas (od ponedjeljka do petka od 7.00 do 15.00 sati) i na dan maskenbala na ulazu u restoran. U cijenu je uključeno piće dobrodošlice i švedski stol- buffet (kompletan menu dostupan na Facebook stranici – Knin Tourist Board). Ulaznice možete i rezervirati na sljedeće načine: e- porukom na službenim Facebook i Instagram stranicama TZG Knina – Knin Tourist Board, e-mailom na info@tz-knin.hr, pozivom na 022/664–822 ili osobnim dolaskom u ured TZG Knina na adresu Tuđmanova 24.

PRAVA DISCOMANIJA I PLES DO JUTRA

Ove godine, za dobru zabavu, ples do jutra i vrhunsku atmosferu pobrinut će se Disco Magic Band. Stižu direkt s najpoznatijeg maskenbala u Hrvatskoj “Lisinki pleše pod maskama”. Disco Magic Band splitski je glazbeni projekt bogatog scenskog nastupa, neobičnih kostima i perika, s plesačicama i članovima benda osebujnih imena koji su bili voljni zamijeniti privatni život za život disco-funky-glam zvijezda! Stick Le Freak, Burning Bob Patterson, Disco Rocket Dan, Boogie Washington, Cool Daddy Jackson i jedinstvena Sugarlove koja svojim glasom slama kristalne disco kugle misionari su dobrih vibracija koji vraćaju osmijehe na lica!

OSVOJI SPA TRETMAN U HOTELU OLYMPIA, VEČERU UZ RESTORANU TVRĐAVA ILI ULAZNICE ZA KONCERT KLAPE RIŠPET

Zahvaljujući našem zlatnom sponzoru hotelu Olympia, najoriginalnija i najkreativnija maska (grupna ili pojedinačna) osvaja SPA tretman u hotelu Olympia (korištenje finske saune, jacuzzija i unutarnjeg bazena). Za drugo i treće mjesto pobrinuli su se organizatori. Druga najbolja maska (grupna ili pojedinačna) osvaja ulaznice za koncert klape Rišpet, koji će se održati u Splitu u ožujku, treća večeru u restoranu Tvrđava.

HUMANITARNA TOMBOLA

Za sve ostale, koji ne osvoje nagrade, priprema se bogata humanitarna tombola u kojoj tradicionalno sudjeluju lokalni kninski obrtnici, ugostitelji i poduzetnici. Sva sredstva od kupovine tombola idu na račun obitelji Ličanin-Šundić. Otac dvoje male djece, s trećim na putu, Svetozar Ličanin, nakon komplikacija i oštećenja pluća, završio je u induciranoj komi 18, siječnja 2020. i otad stanje mu je kritično.

Izbornik