Pet medalja TK Olympica u Vrbovcu


Pet medalja osvojile su članice Taekwondo kluba Olympic na turniru u Vrbovcu.

Ela Jelić je u kategoriji iznad svoje standardne (juniorke -68 kg) osvojila zlatnu medalju.

Srebro su osvojile Ivona Jelić (kadetkinja -47 kg), Stella Vidović (juniorka -44 kg) i Lara Jelić (mlađa kadetkinja -33 kg), a broncu Petra Marić (kadetkinja -39 kg).

Lara Jelić osvojila je srebro uz dvije pobjede prekidom, a dvije srebrne Kninjanke mogle su i do zlata da nisu bile bolesne, kaže trener kluba.

– Ivona Jelić je cijeli dan bila pod temperaturom. Dvije borbe pobijedila je prekidom od preko 20 razlike, no u finalu smo se odlučili poštediti je jer nam ide jaki turnir u Švedskoj za 10-ak dana. Stella Vidović također je imala temperaturu pa smo predali finalni susret bez borbe – izvijestio je trener Stipe Jarloni.

– Od ostalih članica Olympica, Đurđa Radulović i Leonarda Gašpar prvi put su nastupile u konkurenciji kadetkinja te je to novo iskustvo za njih, dok nam se nakon duge pauze vratila i Matea Jelić (mlađa). Odradila je odličnu borbu no elektronika nije radila najbolje pa je izgubila u borbi za medalju. Nastupila je i Ana Kovačević koja je vodila cijelu borbu da bi u zadnjih 20-ak sekundi izgubila za medalju – izvijestio je Jarloni.

Turnir je financiran iz Europskog socijalnog fonda kroz projekt “Živi sport”.

I. Š.

Izbornik