“Valentinovo na Krčiću”: poziv fotografima


Piše: TZ grada Knina

Grad Knin, Turistička zajednica grada Knina i Foto klub Knin udružuju snage u sklopu mjeseca ljubavi i organiziraju 15. veljače 2020. „Valentinovo na Krčiću“. U želji da se proslave sve vrste ljubavi; romantične, prijateljske, rodbinske, ali i ljubav prema našem predivnom Krčiću, pozivamo sve zainteresirane fotografe i fotografkinje da nam se priključe i uveličaju ovo posebno događanje. „Valentinovo na Krčiću“ podijeljeno je u dva dijela. Prvi dio se odnosi na period od 14.00 do 16.00 sati, kada će svi zainteresirani građani i gosti moći sudjelovati u besplatnom fotografiranju i obilježavanju svojih ljubavi uz slap Krčić. Sve fotografije, nastale za to vrijeme, bit će stavljene na javno glasanje na službenoj Facebook stranici Turističke zajednice grada Knina – Knin Tourist Board . Prva tri mjesta, s najviše glasova, odnosno lajkova, osvajaju vrijedne nagrade i uspomene.

Drugi dio „Valentinova na Krčiću“ odigrat će se isti dan od 19.00 do 20.00 sati kada će se iznad Krčića „prosuti“ predivne boje vatrometa, a za fotografe će biti posebno odvojen i osiguran prostor i najbolja pozicija, u određenom trajanju. Nakon vatrometa, građani će imati prilike zaželjeti najljepše želje i pustiti lampione želja u nebo iznad Krčića. Uz sve navedeno, posluživat će se ekološki proizvedeni Burnum pjenušac i vina Poljoprivredne zadruge Vrbničko selo. Sve će biti dodatno „začinjeno“ predivnim, nenametljivim ambijentom i atmosferom; bakljama uz put prema Krčiću, rasvjetom i prigodnom, romantičnom glazbom u pozadini.

VALETNINOVO NA KRČIĆU – PROGRAM – 15. veljače 2020.:

14.00 – 16.00 – FOTOGRAFIRANJE MODELA/GRAĐANA

19.00 – 20.00 – NOĆNA FOTOGRAFIJA slapa Krčić uz vatromet i lampione.*

* Broj mjesta ograničen (30 osoba maksimalno)

NAČIN PRIJAVE

Svi zainteresirani fotografi/kinje trebaju poslati kratku prijavu (niže potrebne informacije) i uplatiti simboličnu kotizaciju u iznosu od 50,00 kuna na bankovni račun Foto kluba Knina, do ispunjenja maksimalnog kapaciteta ili najkasnije do srijede, 12. veljače:

FOTO KLUB KNIN
IBAN: HR9124020061100905128
Broj računa: 1100905128
Erste&Steiermarkische bank d.d.
Osobe koje do petka, 7. veljače pošalju svoju prijavu, imaju mogućnost birati i osigurati potrebnu veličinu majice.

Nakon uplate, potrebno je poslati svoju kratku prijavu na e-mail adresu fotoklubknin@gmail.com i dostaviti:

ime i prezime
broj mobitela
potvrdu o uplati
željenu veličinu majice
Zauzvrat, svi prijavljeni fotografi/kinje dobivaju:

predivnu, prigodnu majicu, posebno dizajniranu za ovo događanje
i ručak u periodu od 16.00 do 18.00 sati

Foto: Mićo Samardžija

Izbornik