• Naslovna
  • Društvo
  • Barbara Alilović nova predsjednica kninske podružnice Zajednice Hrvata BiH Šibensko-kninske županije

Barbara Alilović nova predsjednica kninske podružnice Zajednice Hrvata BiH Šibensko-kninske županije


Barbara Alilović izabrana je za predsjednicu kninske podružnice Zajednice Hrvata BiH Šibensko-kninske županije na redovnoj izbornoj skupštini te udruge održanoj sinoć u Kninu.

Za tajnika Zajednice izabran je Donald Dumančić, a za ostale članove Glavnog odbora Marinko Tokmakčija, Cvija Krasić, Katarina Keser, Davor Šimičević i Slaven Janković.

Nadzorni odbor sada čine Slavica Matić, Katarina Teklić i Zoran Čavara.

„Novim mandatnim razdobljem nastavlja se djelovanje udruge i u ovome dijelu naše županije, gradu Kninu u kojem živi značajan broj Hrvata doseljenih iz Bosne i Hercegovine, kao i njihovih potomaka.

Povezivanje članova, kako na županijskoj, tako i na lokalnoj razini u smislu kulture, umjetnosti, ekonomskih i socijalnih djelatnosti jedni su od osnovnih ciljeva Zajednice, stoga će upravo na spomenutom biti glavna pozornost novoga vodstva. Naši članovi mogu očekivati u skoro vrijeme poziv na unaprjeđenje upravo tih ciljeva, te zajedničko kreiranje budućih aktivnosti.

Zahvaljujemo ovim putem vodstvu Zajednice i članovima na ukazanome povjerenju kao i dosadašnjem vodstvu, kojem je na čelu bio Slaven Ivić, na uspješnom vođenju naše podružnice.“, poručili su iz udruge.

Na izbornoj skupštini bili su prisutni predsjednica ZHBIH Šibensko-kninske županije Lucija Toprek, tajnik Igor Lozančić i bivši predsjednik, a sada član Glavnog odbora Zajednice, Goran Babić.

I. Š.

Izbornik