• Naslovna
  • Društvo
  • Video: Pogledajte aftermovie Adventa u Kninu i uživajte u djeliću atmosfere najboljeg adventa do sada!

Video: Pogledajte aftermovie Adventa u Kninu i uživajte u djeliću atmosfere najboljeg adventa do sada!


Piše: TZ grada Knina

Advent u Kninu ove je godine nadmašio sva očekivanja, a cijeli prosinac Kninjani i njihovi gosti uživali su u nikad bogatijem programu. Danas je objavljen službeni after movie Adventa u Kninu, a u trominutnom videu možete doživjeti dio divne adventske atmosfere koja je vladala Kninom.

– Od 1. do 31. prosinca živjeli smo pravu božićnu bajku i uživali u najboljem Adventu u Kninu do sada. Zahvaljujemo svim našim posjetiteljima, donatorima i sponzorima, partnerima i sudionicima adventskih događanja koji su omogućili da ove godine izvedemo pravu božićnu čaroliju. Teško je opisati riječima kako nam je divno bilo pa uživajte u kadrovima našeg videa! Vidimo se sljedećeg prosinca. Odbrojavanje počinje…– poručuju organizatori Adventa u Kninu, Grad Knin i Turistička zajednica grada Knina.

Kako su prošla adventska događanja u Kninu od spektakularnog otvorenja uz koncert Vatre, preko Božićnog sajma, Velike božićne priredbe, Božićnog vlakića, klizanja, koncerata Nene Belana, Hit benda, Dalmatina, Pravila igre i dočeka uz Diktatore te brojnih drugih programa, provjerite u videu u nastavku.

Izbornik