Vrhunskim koncertom Diktatora Kninjani ušli u 2020. godinu!


Piše: TZ grada Knina

Vrhunskim koncertom Diktatora Kninjani i njihovi gosti sinoć su dočekali 2020. godinu. Diktatori su se pobrinuli za vrhunski štimung pa plesa i pjesme nije manjkalo. I najmlađi su dočekali Novu godinu uz zabavnu predstavu DJed Mraz i zanimljive radionice.

Diktatori, popularni splitski bend rasplesali su publiku vrhunskim obradama domaćih i stranih pop, rock i zabavnih hitova. Odličnim repertoarom i pozitivnom energijom Diktatori su na najbolji mogući način uveli Kninjane u 2020. godinu.

Iza ponoći izvučeni su i dobitnici humanitarne novogodišnje tombole i bogatih nagrada koje uključuju mobitel, masaže, ručak, friziranje, pilates članarine, besplatne kave, pića, pivo do raznih poklon bonova u mesnicama, trgovinama … Čitav prihod tombole ide za pomoć u rehabilitaciji Kninjanina Ante Duila.

Najmlađi su Novu godinu dočekali nešto ranije, u 17 sati, a uživali su u interaktivnoj glazbeno- plesnoj predstavi ‘DJ- Djed Mraz’ kazališta La La Land, nakon čega su se družili s Djedom Mrazom i sudjelovali na zabavnoj radionici izrade gigantskih balona od sapunice i face paintinga.

Advent u Kninu došao je tako svom kraju uz najbolju atmosferu, a cijeli prosinac Kninjani i njihovi gosti uživali su u vrhunskim koncertima, klizalištu, Božićnom sajmu i brojnim zabavnim programima. Advent u Kninu ove je godine nadmašio sva očekivanja, čemu svjedoče nasmiješena lica brojnih posjetitelja.

Foto: CHIPO

Izbornik