• Naslovna
  • Kultura
  • U subotu ne propustite Veliku božićnu priredbu Adventa u Kninu!

U subotu ne propustite Veliku božićnu priredbu Adventa u Kninu!


Piše: TZ grada Knina

Velika božićna priredba sljedeća je na bogatom ovogodišnjem programu Adventa u Kninu, a svoje talente pokazat će kninske plesne skupine, KUD-ovi, udruge, vrtićani i školarci. Velika božićna priredba zakazana je za subotu, 14. prosinca u Domu HV s početkom u 18 sati. Subotnje jutro, od 9.00 do 12.00 sati, počinje 3. Božićnim sajmom i s bogatom ponudom domaćih proizvoda i rukotvorina.

Svoje pjevačke i plesne talente publici će pokazati mališani DV Cvrčak, učenici OŠ Dr. Franje Tuđmana i OŠ Domovinske zahvalnosti. Na Velikoj božićnoj priredbi nastupa i plesna skupina Let’s dance – Udruga Porta, zatim KUD-ovi Kralj Zvonimir i Napredak te Udruga Bartolomej i Udruga umirovljenika Knin. U subotu vas tako u Domu HV čeka prava božićna atmosfera i vesele izvedbe.

Osim Velike božićne priredbe, u subotu će se u sklopu Adventa u Kninu održati treći Božićni sajam, u vremenu od 9 do 12 sati u parku kod kružnog toga. Kao i svake subote moći ćete kupiti domaće proizvode i rukotvorine brojnih izlagača pa vas očekuju štandovi OPG Markoš – Pađenski sir i basa, OPG Marin Franjić, OPG Pezer, OPG Brankica Borović, Udruga Carza, Laser & print studio “Control C”, OPG Petar Radić, KUD Kralj Zvonimir, Udruga Porta, Udruga Naše ognjište i Likovna udruga Knin. U slučaju kiše Božićni sajam održat će se u prostoru nove tržnice na adresi Vukovarska 2.

Mala škola klizanja na adventskom je kalendaru i ovu nedjelju, i to od 14 do 16 sati. Škola je namijenjena djeci od 5 do 12 godina starosti, a broj sudionika je ograničen. Za vrijeme trajanja Male škole klizalište je zatvoreno za javnost.

Također, tijekom Adventa u Kninu svakodnevno možete uživati u bogatoj gastro ponudi kućica smještenih na igralištu kod OŠ Dr. Franje Tuđmana tik do klizališta. Dobro je napomenuti da klizalište do 20. prosinca od ponedjeljka do petka radi od 14 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Klizalište će od 21. do 31 prosinca biti otvoreno svakim danom od 10 do 22 sata.

Izbornik