• Naslovna
  • Društvo
  • U subotu 7. Zabuvljak – Božićno izdanje – na Novoj tržnici; Prijave do petka

U subotu 7. Zabuvljak – Božićno izdanje – na Novoj tržnici; Prijave do petka


Tekst: FB udruga Atribut

Dragi naši šopingholičari, second-hand ljubitelji, kolekcionari ili osobe koje se samo žele riješiti viška stvari, vrijeme je za sedmi po redu ZAbuvljak! Skupljamo naše male trgovce, umjetnike i poklonite svega toga!

Ovaj je poseban; em je zadnji u ovoj godini, em je na kraju godine kada svi rade generalke i velika čišćenja i kada su svi u potrazi za posebnim poklonima za svoje najbliže.

NOVA LOKACIJA je NOVA TRŽNICA! Zahvaljujemo Upravitelj-Knin d.o.o. na ustupanju prostora.

? Nova tržnica, Vukovarska 2, Knin
⏰ Subota, 14.12.2019. // 15.00 – 17.00

Iskoristite priliku i očistite svoj prostor, a usput nešto i zaradite i/ili uveselite nekoga! ZAbuvljak je second-hand tržnica gdje možete prodavati, mijenjati se ili pokloniti stvari koje vam više ne trebaju.

Imaš neke stvari koje ti ne trebaju? Nisi vezan za njih, a misliš da mogu lako pronaći vlasnika/cu samo da ih imaš gdje izložiti? Imaš veliku/malu robu, knjige, ploče, dječju robu koju su klinci prerasli, poklon koji si dobio za Božić prije dvije godine, ali nije za tebe? Treba ti malo džeparca? Dođi na ZAbuvljak – sedmi u nizu!

Ako nisi jedan od onih koji se mogu tako lako odreći nekih svojih stvari, onda svakako dođi i pronjuškaj što ima za tebe. Sigurno ćeš nešto naći! Ako si jedan od onih koji vole među gomilom, naći nešto vrijedno i posebno ili voliš proći povoljnije, za istu vrijednost stvari, dođi na ZAbuvljak!

————————————————-
❗ PRIJAVE IZLAGAČA PRIMAMO ZAKLJUČNO S PETKOM, 13. 12. 2019.❗ Prijavi se čim prije i zauzmi svoje mjesto!

Molimo sve koji planiraju izlagati na 7. ZAbuvljaku da nam se jave u inbox na Facebooku ili na e-mail: udruga.atribut@gmail.com, najkasnije do petka, 13. 12. 2019. (uključujući i taj dan).

Izlaganje je besplatno, ali, ukoliko želite, možete dati donaciju za udrugu u kutiju koja će se nalaziti u blizini. ?

Vidimo se u subotu, 14. prosinca a od 15.00 do 17.00 sati na 7. ZAbuvljaku!

Izbornik