• Naslovna
  • Društvo
  • Sutra na Novoj tržnici 2. Božićni sajam; Imat će i humanitarni karakter

Sutra na Novoj tržnici 2. Božićni sajam; Imat će i humanitarni karakter


Piše: TZ grada Knina

Zbog najavljene kiše, organizatori će sutrašnji 2. Božićni sajam smjestiti u prostor nove tržnice (Vukovarska 2) u razdoblju od 9 do 12 sati.

Nikad bogatija ponuda božićnog sajma sutra će biti nadopunjena stalnim izlagačima nove tržnice, stoga je izvrsna prilika, uz jutarnju spizu, provjeriti i ponudu sajma.

Uz izlagače, Župni Caritas iz Miljevaca nudit će fritule za donacije za potrebite. Sajam će se održavati svake subote do 21. prosinca u isto vrijeme, od 9 do 12 sati, pa ne propustite priliku nabaviti najoriginalnije božićne poklone!

U ponudi ove godine nema čega nema, od dobre domaće hrane, sira, vina preko kozmetike od smilja do toplih pletenih i heklanih predmeta i mnoštva proizvoda i rukotvorina koji mogu poslužiti kao originalni božićni pokloni.

Na ovogodišnjem Božićnom sajmu u Kninu sudjeluje 13 izlagača, a moći ćete kupiti sir i proizvode od sira OPG-a Markoš Miloš. Domaće čvarke, mast, marmelade i prigodne dekoracije možete kupiti kod OPG-a Pezer, dok OPG Brankica Borović nudi proizvode od smilja.

Božićne suvenire i razne rukotvorine možete pronaći na štandu Udruge Carza, dok Kućna radinost Šibenik nudi razne suvenire i kuglice u obliku šibenske kape. Kućna radinost Branka ponudit će svim posjetiteljima adventske vijence i kuglice za bor, dok KUD Kralj Zvonimir u ponudi ima pletene i heklane predmete.

Pletene čarape, tkane torbe, zimske šalove i torbe moći ćete kupiti na štandu Udruge Naše ognjište, dok Udruga Porta nudi nakit, rukotvorine i bogati božićni asortiman. Likovna udruga Knin prodavat će rukotvorine i suvenire, dok će Obrt Control C izrađivati unikatne božićne poklone pa ćete primjerice moći izraditi svoje fotografije u kugli.

Iz Župnog Caritasa Miljevci dolazi ekipa koja radi vrhunske fritule i usput skupljaju donacije za potrebite, a prva tura fritula ide za korisnike Pučke kuhinje.

Izbornik