Danas u 18h predstava i podjela poklona


Piše: TZ grada Knina

U okviru bogatog programa Adventa u Kninu sve mališane na blagdan sv. Nikole, danas u Domu HV očekuje zabavna predstava i podjela poklona. S početkom u 18 sati održat će se predstava za djecu Kazališta LA LA LAND ‘Dan u laboratoriju Svetog Nikole’. Predstava je interaktivnog karaktera, a nakon nje slijedi darivanje, fotografiranje i druženje s djecom.

Sveti Nikola svake godine primi mnoštvo pisama s bezbroj različitih upita i želja. No, neke želje su poprilično zahtjevne. Kako izraditi vlastitu raketu? Kako napraviti vulkan? Kako napraviti gigantske balone? Samo su neka od kompliciranijih pitanja koja pristižu Svetom Nikoli. Rješenja na ova i mnoga druga pitanja dat će vam današnja predstava!

Kazalište La La Land osnovano je 15. 2. 2016. godine, a bavi se kreiranjem i izvedbom visoko vrijednih edukativno-zabavnih predstava i programa za djecu i mlade s područja prirodnih znanosti i umjetnosti. Kroz predstave i radionice La La Land popularizira znanost i umjetnost te želi pridonijeti ljepoti i radosti djetinjstva svojih polaznika. Kazalište osigurava tzv. STEM pristup ranoj znanstvenoj, tehničkoj, tehnološkoj i umjetničkoj edukaciji i animaciji. Ne postoji granica učenja i zabave za djecu (a isto vrijedi i za odrasle) i najveće oduševljenje djeca će doživjeti kada imaju priliku iskusiti i isprobati nešto pametno, kreativno, zabavno i poučno.

Izbornik