• Naslovna
  • Društvo
  • U božićnom duhu uredite kuću i okućnicu, balkon ili izlog i osvojite od 3.000 do 8.000 kuna!

U božićnom duhu uredite kuću i okućnicu, balkon ili izlog i osvojite od 3.000 do 8.000 kuna!


Piše: TZ grada Knina

Još nas samo šest dana dijeli od početka najboljeg Adventa u Kninu do sada koji će ovu nedjelju biti otvoren uz koncert omiljenog benda Vatra. Kako bi cijeli Knin obuzeo božićni duh zajedništva, organizatori iz Grada Knina i Turističke zajednice grada Knina spremili su kreativan natječaj! Tako sve Kninjane koji najbolje urede kuću i okućnicu, balkon ili izlog očekuju vrijedne nagrade od čak 8.000, 5.000 ili 3.000 kuna pa se itekako vrijedi potruditi.

– Grad Knin i Turistička zajednica grada Knina u ovo predblagdansko vrijeme pozivaju sve stanovnike Knina i prigradskih naselja da što ljepše okite i urede svoje kuće, okućnice i poslovne prostore. Blagdansko raspoloženje i svečarski ugođaj našeg Grada najbolje možemo stvoriti mi, njegovi stanovnici. Potrudimo se svi zajedno i ukrasimo naše balkone, prozore, fasade, izloge poslovnih prostora… – poručuju organizatori natječaja iz Grada Knina i Turističke zajednice grada Knina.

Najljepše okićene kuće i okućnice, balkoni i izlozi poslovnih prostora, koji će za božićne blagdane sjati najraskošnije i biti ocijenjeni kao najoriginalniji, bit će nagrađeni bogatim novčanim iznosima. Nagrada za najbolje okićenu kuću i okućnicu iznosi 8.000 kuna, za najbolje uređen balkon 5.000 kuna, dok 3.000 kuna iznosi nagrada za najbolje ukrašen izlog poslovnog prostora.

Kriteriji za dodjelu nagrada su vizualni izgled i koncepcija rješenja, a ocjenjivat će se kreativnost i originalnost.

Pravo sudjelovanja u natječaju za najljepše okićene kuće i okućnice, balkone i izloge poslovnih prostora  imaju sve fizičke i pravne osobe s prebivalištem, odnosno sjedištem na području grada Knina, koje u razdoblju od 26. 11. do 22. 12. 2019. godine dostave popunjenu prijavnicu i fotografije okićenih prostora i to minimalno 3 fotografije.

Fotografije možete dostaviti osobnim dolaskom ili poštom na adresu Turistička zajednica grada Knina, Dr. Franje Tuđmana br. 24, 22300 Knin,  e-mailom na adresu  info@tz-knin.hr

i putem inboxa na službenoj Facebook stranici Adventa u Kninu – Advent u Kninu: https://www.facebook.com/AdventuKninu/.

Sve prijave, pristigle do 22. prosinca (uključujući i taj dan) ulaze u prvi krug izbora za najljepše okićene prostore u jednoj od navedenih kategorija. Prvi krug izbora održat će putem javnog, online glasovanja na službenoj Facebook stranici Adventa u Kninu 23. prosinca.

Prva tri prostora u svakoj kategoriji, koja osvoje najviše glasova, odnosno lajkova na Facebooku, ulaze u drugi krug izbora. U drugom krugu izbora će povjerenstvo osnovano za tu priliku posjetiti sve finalne lokacije i donijeti konačnu odluku.

Pobjednici će biti proglašeni na Badnjak, 24. prosinca 2019. godine za vrijeme koncerta Dalmatina na igralištu OŠ Dr. Franje Tuđmana.

Cijeli tekst javnog poziva i prijavnicu možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://www.tz-knin.hr/hr/b2b/informacije/

Izbornik