U nedjelju u Kninu hit-komedija “Prekvalifikovana”


Tekst i foto: TZ grada Knina

U nedjelju, 6. listopada u 20.00 sati u Domu HV-a u Kninu održat će se predstava „Prekvalifikovana“. Ulaz je slobodan za sve, uz pokroviteljstvo Grada Knina. Ova hit kabare komedija izvedba je umjetničke organizacije Magacin Kabare iz Sarajeva.

U predstavi igra Sanela Krsmanović, glumica koja je i autorica teksta u kojem se da duhoviti način dotiče problema nezaposlenosti koji je naša svakodnevnica. Upravo način na koji ova izvrsna glumica komunicira sa publikom koju na urnebesno smiješan način uključuje u predstavu razlog su zašto ova predstava dupkon puni sve dosadašnje izvedbe.

Godine rada na šalteru u pošti su okončane. Ona koja je najbolje pečatala i ona koja je najbolje lizala markice, ostala je bez posla zbog Damira iz serije Lud, zbunjen, normalan. Međutim, njena karijera otkazom nije zaustavljena nego je tek počela. Dan kada je dobila otkaz i izašla iz pošte, bio je dan koji je Rabija označila kao svoj novi početak. Slobodna kao nikada do tada, počinje otkrivati talente koji su čučali u njoj sve vrijeme rada na šalteru. U potrazi za novim poslom Rabija se nije libila aktivizma, umjetnosti, kulture i terorizma. U proteklih pet godina probala je aplicirati na svaki posao. I za svaki je bila prekvalificirana.

Više informacija na fb eventu

Izbornik